GTA San Andreas | Epsilon Program : The Lost Episode ( w/ENG SUB )


WARNING! this video was a deleted scenes from my old ” Epsilon Program ” Myth Video. these deleted scenes contain strange things when investigating.. i mix these deleted scenes and make it into one video called ” Epsilon Program : The Lost Episode ” this beach was claimed to be an Epsilon Meeting place. many pedestrian will came here and park their vehicles here.. it’s like there was a meeting happening in here.. i’m here to find out if this place was really an Epsilon Meeting place? what was that sound!?!?? it sounds like a pig… there was a blue light glowing under this bridge.. and yeah.. it has something to do with Epsilon Cult.. let’s get this truck inside and see if that rumor was true.. hmmm.. nothing happened.. well, seems like that rumor was fake.. hmm, some police chase shit right there.. damn, he had a gun.. i thought the truck driver chased by the police it’s just because he hit the police car.. i knew it.. there was a glowing blue light in the Greenwood window.. strange right? and also, i think i never seen any Greenwood crossing this road before. maybe this has something to do with Epsilon Program? let’s chase that car.. i decided to came back to the Farm.. because i think i will find something strange there.. hmm, the blue mower is not right here anymore.. i had a feeling that we can get inside this house.. WHERE THE HELL DID THIS RED SADLER CAME FROM!?!?!?!?!!

100 Replies to “GTA San Andreas | Epsilon Program : The Lost Episode ( w/ENG SUB )”

  1. apa bener ini asli..yg kyk tiba2 ada sadler merah ? itu bener asli ? kalo bener asli sih bneran serem :v gw pengen tau aja apa iya itu mobil nggak di taruh bang rey ?

    #soryklokgkjlasnikomen

  2. 3:12 Sekilas memang terdengar seperti suara babi. Tapi, kayaknya bukan dah. Mungkin itu hanya suara sendawa, karena abis itu ada orang ngomong

  3. Bang kalo pengen banyak yang nonton saya saranin cari misteri yang kebanyakan orang kgk tahu.kan pada bikin penasaran.ya kan bang?

  4. bang BIKIN PART POCONG DI CS NYA BANYAK BANYAK BANG SAMPE BANYAK TEMENYA

  5. 8:05 mungkinkah ini berhubungan dengan Epsilon?ayo kejar dia.
    mungkinkah ini berhubungan dengan Elite Global?ayo cegah dia

  6. Kak rey lanjutin counter strike yang mission dong kangen berat nih sama suaranya kak rey dan cara mainnya kak rey

  7. Bang. Kadang kadang itu greenwood nya itu isi nya pencuri. Saya pernah melihat di ganton ada team kita (grove street ) itu dikeluarkan oleh lelaki berkumis memakai topi hitam, setelah itu saya mengejarnya tetapi saya kehilangan jejak. Terus pas saya di deket ocean docks terus ya melihat orang yang tadi saya bilang, tetapi kenapa dia berbicara dengan grove street. APAKAH ITU MISTERI ATAU BUKAN ?

  8. rumor mengatakan Sadler itu pemilik farm itu yang sudah meninggal nah disitu kan gk ada plat nomor kendaraannya kan dan mobil itu berasal dari Neraka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *